Disclaimer

Disclaimer beschrijving van MobielInternetBestellen.nl

Mobielinternetbestellen.nl is een vergelijksite en biedt bezoekers de mogelijkheid mobiele internetabonnementen en hardware te vergelijken en te bestellen. Het doel van Mobielinternetbestellen is consumenten, bedrijven en instellingen objectief en onafhankelijk te informeren over de diensten en tarieven van aanbieders in Nederland. Op deze site bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos de diensten en tarieven met elkaar te vergelijken en te bestellen.

Mobielinternetbestellen heeft een goed contact met alle grote providers en heeft daardoor regelmatig exclusieve acties voor haar klanten. Mobielinternetbestellen is hét startpunt voor iedereen die een goed advies wenst bij het kiezen van een abonnement.

Alle op deze site beschikbare informatie is afkomstig van verschillende kanalen van de diverse aanbieders en daarom kunnen wij niet instaan voor de juistheid hiervan. Foutief gecommuniceerde of gehanteerde informatie is geheel voor risico van de gebruiker van deze website. De gebruiker stemt toe Mobielinternetbestellen.nl dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventueel negatieve gevolgen door het gebruik hiervan.

Mobielinternetbestellen.nl is eigendom van Nedconcepts BV. De op de site vertoonde informatie wordt met uiterste zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid van deze gegevens kunnen wij niet instaan en daarom aanvaard Nedconcepts geen enkele aansprakelijkheid.

Copyright 2000- Nedconcepts

Alle op deze site aanwezige en beschikbare informatie, afbeeldingen en techniek is eigendom van Nedconcepts en mag daarom - op wat voor manier dan ook - niet worden verveelvoudigd of gedupliceerd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Nedconcepts. In geval van misbruik, zullen door Nedconcepts de daartoe behorende stappen worden ondernomen.

MobielInternetBestellen.nl is officieel partner van de volgende aanbieders: