Internet op uw laptop: altijd online

Het gemak van een laptop is dat u altijd overal kunt werken. U bent niet langer gebonden aan een stopcontact. Wilt u in de trein of in de tuin werken, dan kan dat. Het enige nadeel is dat u niet altijd op het internet kunt. Gelukkig is dat probleem nu ook opgelost! U internet gemakkelijk op uw laptop met mobiel internet. U sluit de usb-modem aan en u heeft internet op uw laptop. Gemakkelijk en handig!

Hoe krijgt u internet op uw laptop?

Om te kunnen internetten op uw laptop moet u vanzelfsprekend beschikken over een laptop. U moet ook een abonnement hebben op mobiel internet. Tot slot moet u een usb-modem hebben. Deze krijgt u vaak gratis bij uw abonnement. U sluit uw usb-modem aan op uw laptop, doorloopt een korte en simpele installatie en u hebt toegang tot het internet. U moet wel rekening houden met uw databundel of datalimiet. Dat is het aantal megabyte dat u mag verbruiken. Alle informatie over datalimiet en databundels vindt u in onze abonnementsspecificaties.

Kies voor internet op uw laptop!

Wilt u ook altijd en overal online kunnen? Dat kan! Bekijk onze abonnementen en kies het abonnement dat bij u past, met of zonder datalimiet!

MobielInternetBestellen.nl is officieel partner van de volgende aanbieders: