Mobiel internetten: handig, gemakkelijk en het goedkoopste internet

Thuis bent u al gewend aan supersnel internet. Maar nu kunt u ook snel mobiel internetten. Dat is heel gemakkelijk. Alles wat u nodig heeft is een laptop, een usb-modem (beter bekend als de Dongle) en een abonnement op mobiel internet. Uw usb-modem neemt u gemakkelijk mee en stopt u in de usb-poort van uw laptop. Het modem maakt verbinding met het internet en binnen enkele minuten heeft u toegang tot het internet.

Wat kunt u met mobiel internetten?

Met mobiel internet heeft u toegang tot alle mogelijke internetdiensten. U kunt dus in principe alles doen wat u met vast internet ook kunt. Wel bent u gebonden aan een datalimiet. Dit is de hoeveelheid data die u mag verbruiken. Wat deze hoeveelheid is, verschilt per provider en abonnement. Als u uw datalimiet overschrijdt, kunnen er twee dingen gebeuren: of u gaat betalen voor meerverbruik, of uw snelheid wordt sterk verlaagd. Bij de specificaties van alle abonnementen kunt u zien wat de regeling bij de betreffende provider is. Kijk dan gelijk welke provider voor mobiel internet het goedkoopste is!

Meteen mobiel internetten!

Kijk ook wat uw mogelijkheden zijn om mobiel te internetten. Ziet u een abonnement dat u aanspreekt? Dan kunt u deze heel gemakkelijk met enkele drukken op de knop bestellen.

MobielInternetBestellen.nl is officieel partner van de volgende aanbieders: